Yatılı Bölge Ortaokulu

Telefon : KURUM TEL 0342 571 30 43 Okul Müdürü 0505 264 49 38
Belgegeçer : ....................
WEB https://oybo.meb.k12.tr
Adres : FATİH MAH. BUHARA CAD. YATILI BÖLGE OKULU NO: 1D İÇ KAPI NO: 1 OĞUZELİ / GAZİANTEP
VİZYON : Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bir yönetim anlayışını eğitim sistemine ve eğitim kurumlarına taşıyan, örnek ve önder bir kurum.
MİSYON : Kendisine güvenen, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ülkesini ve dünyayı tanıyan, kendisi ve toplumla barışık, çalışkan, çalışmalarında teknolojiyi kullanan, üretici, teknik gelişmelere katkı sağlayabilen, aklı ve bilimi rehber edinen, insanlığın problemlerini kendi problemi olarak kabullenen, ideal ve ahlak sahibi, kendini gerçekleştirmiş fertler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:30 Başlama Saati 15:20 Bitiş Saati
Yabancı Dil :
Isınma : Dogalgaz
Lojman : Sayısı:28
Servis :
Ulaşım : Karayolu ile ; Otobüs ve özel araçlarla.
Yerleşim Yeri : Gaziantep ilinin merkez ilçesi olan Oğuzeli ilçesinin eski adı ile Kızılhisar´dır. 1 Ocak 1946 günü ilçe olarak, adı Oğuzeli olarak değiştirilmiştir. Oğuzeli Gaziantep’in güneydoğusunda Sacır Suyu kenarında kurulmuş bir ilçedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 18 km uzaklıktadır. Okul ilçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : ATLETİZM,VOLEYBOL,MASA TENİSİ, BOCCE,BASKETBOL